I väntan på ett album, del 1

Den 15 oktober kommer mitt debutalbum ”Blissful in December”.

Albumet innehåller en samling sånger med jul- och vintertema. Musiken är instrumental och är uppbyggd av framför allt piano, flöjt och stråkar. Ambitionen har varit att skapa musik som är njutbar för örat och som förmedlar både värme och hopp.

Sångerna går på teman som vänskap, längtan och kärlek och har inspirerats av flera viktiga personer i mitt liv. Ett par av dem skrev jag redan för 15 år sedan, så de har funnits med mig länge. Bara några få personer i min familj och vänskapskrets har hört mig spela dem på pianot, så det känns väldigt roligt att ha dem inspelade nu och kunna sprida dem vidare till en större publik.

I nästa inlägg kommer jag att berätta mer om låtarna och hur produktionen av albumet har gått till.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara