I väntan på ett album, del 3

Mitt debutalbum ”Blissful in December” (release 15 oktober) kommer att finnas tillgängligt både som fysisk CD och för digital nedladdning.

Den fysiska CD-skivan ligger i ett grönt plastinslaget konvolut och kommer främst att säljas via webbplatsen cdbaby.com. Jag har också ett antal exemplar av skivan hemma hos mig, så det går bra att kontakta mig efter premiären om du är intresserad.

Albumet kommer också att finnas tillgängligt för lyssning och köp via de flesta större musiktjänster på nätet, däribland Spotify, Apple iTunes, Google Play, Amazon, YouTube, SoundExchange och Pandora.

Redan nu har Amazon lagt upp en förhandsvisning av albumet med möjlighet att provlyssna på musiken och förbeställa albumet. Notera att Amazon enbart säljer digitala nedladdningar i MP3-format. Du som har Spotify eller någon annan betaltjänst kommer att få tillgång till musiken på den vägen utan några extra kostnader.

I nästa inlägg kommer jag att berätta om produktionen av albumet.

Spara

Spara

Spara